Andelarna i årets tvååringar är släppta!

Nu har vi släppt de 1000 andelarna i årets två nya andelshästar. Det är två tvååringar och för första gången har vi galopphästar till salu hos mer än en tränare. De tvååringar vi har till salu i år är:

Forward Focus
Tränas av Annika Sjökvist på Bro Park/Stockholm. Forward Focus är en valack efter Casamento som har en härligt, kaxigt temperament och gör all sin dagliga träning med lätthet. Han startar förhoppningsvis redan under sommaren!

Come What May
Tränas av Jessica Ohlson i Malmö/Jägersro. Hon är ett tufft och kvickt sto efter Helsinki som tränar enligt planeringen. Hon startar troligen under sensommaren.

Båda dessa tvååringar visar en bra inställning till träningen och är lätta att jobba med. De säljs i 1000 andelar och andelarna sträcker sig över hela två- och treårssäsongen, d.v.s. fram till sista december 2022. Prispengar som hästarna springer in fördelas ut till andelsägarna en gång per år.

Precis som med samtliga andelshästar så får delägare nyhetsbrev varje vecka med uppdateringar om hur hästarna tränar, tränaranalyser före och efter loppen, inbjudningar till särskilda evenemang och självklart ett nyhetsbrev med bland annat ägarbevis med posten. Så länge covid-19-restriktioner gäller kan vi inte bjuda in alla delägare till stallet för besök. Vi kommer därför titta på möjligheterna att bjuda in till virtuella evenemang under våren.

Att deläga en galopphäst är för många en helt ny upplevelse. Det är spänning, förväntan, besvikelse, glädje och gemenskap för hundratals personer, levererad i en enda häst. Tack vare vårt andelskoncept blir det aldrig dyrare än engångsavgiften på 699 kr, bara billigare när hästen springer in pengar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *