Vad är MinTravhäst?


MinTravhäst är ett nytt och unikt koncept inom travsporten. Traditionellt sett ägs travhästar av stora företag eller av en grupp privatperson som gått samman och delar på en häst. Även om flera person delat på travhästen har varit en dyr hobby, som långt ifrån alla har råd med. Det har funnits ett tomrum i sporten där det saknats ett enkelt, billigt och lättbegripligt sätt att bli delägare i en travhäst.

Idén till detta koncept föddes under 2017 och därefter ägnades ett år att arbeta fram det optimala konceptet. 2018 lanserades MinGalopphäst.se och i år har vi även tagit detta till travsporten. MinTravhäst finns till för dig som vill uppleva känslan av att äga en galopphäst, i vardagen, i med- och motgång och på tävlingsplatsen. Deläger du en häst via MinTravhäst.se kommer du att lära känna din häst och få ta del av hästens vardag på samma sätt som personalen i stallet kan göra.  

Vår vision är att det ska vara lika enkelt och vanligt att deläga en travhäst som att vara med i Postkodlotteriet! Vi har därför byggt upp MinTravhäst.se kring tre centrala delar.

Fast avgift
Oavsett hur man vänder och vrider på det är hästar dyrt. Kostnaderna riskerar att skena iväg när hästen plötsligt skadar sig eller inte springer in de prispengar man hoppats på. MinTravhäst.se har lösningen på det. Vi har delat våra hästar i 1000 andelar vilket innebär att kostnaden delas på lika många andelar. För en fast engångsavgift på 499 kr får du del av hela upplevelsen med att äga travhäst och får prispengar utbetalade till ditt konto. Vad som än händer betalar du aldrig mer än dina 499 kr.  

Dela vardagen med din travhäst
MinTravhäst.se ger dig också en djup inblick i vardagen för din travhäst. Via e-post får du detaljerad information om hur hästen tränar, vad den ägnar sig åt under dagarna och hästens hälsa i övrigt. Vi meddelar dig alltid både positiva och negativa saker så fort vi kan för att du alltid ska känna dig delaktig. Du följer också din travhäst på våra sociala medier.

Enkelt och smidigt
Hos oss är det enklare än någonsin att bli delägare i en travhäst. Du behöver varken ringa, komma förbi stallet eller skicka in knepiga bolagsavtal för att köpa en andel. Istället köper du smidigt din andel här på hemsidan. Därefter får du ett introduktionspaket med posten och i slutet av året får du prispengarna till ditt uppgivna bankkonto.

Vi delar din dröm
Få saker slår känslan av att se sin häst kämpa sig ner för upploppet i kamp mot ett tiotal andra travhästar, för att sedan nå mållinjen först. Du upplever det bäst på plats på travbanan men lika väl via livesändning och via lopprepriserna. Att äga en travhäst är att uppleva både glädje, förväntan, besvikelse, spänning och adrenalinkickar utan dess like. Genom att köpa en andel i en travhäst via MinTravhäst.se får du allt detta serverat och du gör upplevelsen ännu bättre genom att dela den med dina vänner, familj eller kollegor. 

Att äga en travhäst är också att ha en dröm. En dröm som är högst personlig och som kan handla om segrar, framgång, delaktighet och en relation till din egen travhäst. MinTravhäst.se delar din dröm och vi ser fram emot många känslosamma ögonblick tillsammans med dig och din travhäst.

Slutligen, varmt välkommen in i travsportens värld!

Köp andel i årets andelshäst Oceans Sixx här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *