Vi vill dela din dröm!

Embyrot till MinTravhäst bildades redan 2017 med en tanke om att låta fler människor ta del av hästsporten. Ta del av tävlingsmomentet, spänningen och glädjen. Målet var att ta bort allt som kan göra det besvärligt att bli delägare i en tävlingshäst.

Vårt koncept lanserades inom galoppsporten sent 2018, då som MinGalopphäst.se. Redan under första året 2019 gjorde det succé och flera hundra människor upptäckte tjusningen med galoppsporten. I år har antalet delägare i MinGalopphäst.se dubblats. Tiden var kommen att lansera konceptet även inom travsporten!

Vår idé bygger på tanken om att travsporten ska vara enkelt och tillgänglig för alla som vill ta del av den. Vi använder oss därför av en uppdelning i andelshästen i 1000 andelar. Varje andel säljs till ett fastpris på 499 kr och sträcker sig över ett år. Inga andra kostnader tillkommer under den här tiden vilket gör att andelsägarna bara kan njuta av att vara delägare utan att behöva oroa sig för ekonomin. När året är slut betalas prispengarna ut till andelsägarnas konton.

För att bli delägare hos MinTravhäst.se krävs inga blanketter eller undertecknade bolagsavtal. Andelen köps via vår hemsida och betalas med swish eller kort. Enklare kan det inte bli!

Under sommaren började vi metodiskt sökande efter rätt tränare för vårt första år med MinTravhäst.se samt rätt häst att sälja i andelar. Efter många samtal med aktiva inom travsporten föll vårt val på travtränare Anders Zackrisson som har sin verksamhet på Fredriksströms Gård utanför Kalmar. Med Anders och skötare Hannah Blomkvist som högsta ansvariga kände vi att vår travhäst kommer att få de absolut bästa förutsättningarna för att lyckas i sin karriär och alla delägare bästa förutsättningar för att känna sig delaktiga.

MinTravhäst.ses första andelshäst är tvååriga Oceans Sixx, en pigg och glad kille som alltid gör sitt bästa. På vår hemsida läser du mer om honom och köper din andel för att sedan vara med på hela upplevelsen!

Välkommen in i travsportens värld!

Köp din andel i årets andelshäst Oceans Sixx här